Судововишнянська міська рада виплачуватиме у 2020 році стипендію трьом талановитим учням із своєї громади

Минулого року з ініціативи відділу освіти, культури та туризму, сім’ї, молоді та спорту Судововишнян­ської міської ради та  ГО «Фундація Мо­лодіжних Ініціатив» було запропоновано щорічно проводити Конкурс на отримання доброчинної стипендії від Судововишнянської міської ради, яку зможуть вибороти троє найталановитіших учнів із освітніх закладів нашої ОТГ.

Нагадаємо, що у конкурсі могли брати участь учні 9-11 класів, які навчаються у школах Судововишнян­ської ОТГ. Для конкурсу їм потрібно було підготувати ан­кету, характеристику та автобіографію. Також роботу кож­ного учня оцінювали за такими критеріями: середній бал табелю, навчальна робота, громадська робота, спортивна робота, культурно-масова робота та інші діяльності.

 

04 жовтня 2019 року було визначено переможців на отримання сти­пендії Судововишнянської міської ради. Отже, згідно з рішенням 33 сесії 7-го скликання Судово­вишнянської міської ради № 92 від 08.10.2019 року відповідно до протоколу комісії із присвоєння сти­пендій для обдаранованих та талановитих дітей стипендії присуджено:

1 місце (1000 грн.) – Чорна Анастасія Михайлівна,  учениця 10 класу Судововишнянського НВК

2 місце (600 грн) Дмитрів Олег Романович - учень 10 класу Судововишнянського НВК (9 років навчався у Дмитровицькому НВК)

3 місце (400 грн) Степаняк Наталія Тарасівна - учениця 11 класу Судововишнянського НВК.

Переможці будуть отримувати щомісячну стипендію впродовж 2020 року.

 

Загалом, у конкурсі взяло участь шестеро школярів. Виборювали перемогу діти  із шкіл Судової Вишні та Довгомостиськ. На жаль, учні із Бортятина та Дмитрович не подали своїх кандидатур. Загальна рейтингова таблиця виглядає наступним чином:

1. Чорна Анастасія - 571,6
2. Дмитрів Олег - 356,1
3. Степаняк Наталія - 334,8
4. Доскоч Роксолана - 313,7
5. Беля Евеліна-Софія - 268,4
6. Будз Анжеліка - 200,8

Дуже приємно, що у нашій громаді проживає така велика кількість ерудованої і талановитої молоді. Учні демонструють перемоги в предмет­них олімпіадах районного рівня, перемоги у Все­українських та міжнародних творчих конкурс та беруть активну діяльність у житті містечка чи села. Такі стипендії є дуже хорошим стимулом для подальшого відмінного навчання та розвитку наших дітей.