В пам’ять про наших героїв

В неділю, 19 лютого жителі Судововишнянської громади зібрались, щоб вшанувати пам’ять Небесної Сотні та відзначили третю річницю революції Гідності і Свободи.

Захід відбувався на символічному місці, біля пам’ятного Хреста, загиблим за волю України та поряд з меморіальною дошкою Володимиру Топію, який загинув на Майдані.

Саме тут, з ініціативи Романа Трущенка, Ярослава Рудого та інших учасників АТО відбулось освячення меморіальної дошки «Небесна сотня». Отці Іван Тиндик, Михайло Чамарник та отець Франциск відправили панахиду. Народний депутат України Ярослав Дубневич та міський голова Судововишнянської громади Олег Станкевич поклали квіти і запалили свічку

Своїми спогадами поділився заступник голови обласної Асоціації учасників Майдану Мирон Пастернак. З сумом в голосі він продекламував «Гімн нескоренних». Вірші про Майдан прочитали громадські активісти Василь Сюмак та Ганна Пахолок. Після урочистостей, учасники художньої самодіяльності Народного дому і БДЮТ виконали патріотичні пісні та продекламували вірші.

Фото без опису  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису