ГО «Фундація молодіжних ініціатив» взяла участь у конкурсі проектів «Краща громадська екологічна ініціатива», який було проведено Департаментом екології та природніх ресурсів Львівської обласної Державної адміністрації. 
Наш проект під назвою: «Розвиток системи поводження з твердими побутовими відходами та підвищення екологічної свідомості населення громади» отримав фінанасування з коштів обласного бюджету на закупівлю сміттєвих контейнерів для потреб громади, а також заручався підтримкою Судововишнянської міської ради.
У рамках проекту «Фундація молодіжних ініціатив» замовила 45 пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів. Проведення закупівлі відбудеться до кінця листопада 2017 року.
Активістами ФМІ проведено ряд заходів з підвищення екологічної свідомості населення громади, зокрема, проведено інформаційно-навчальні семінари для дорослого населення і уроки для дітей та учнівської молоді.
Також, виготовлено, та в більшій мірі розповсюджено, інформаційні буклети, щодо правильного поводження з твердими побутовими відходами та необхідності роздільного збору відходів. Розроблено та закуплено еко-сумки, з метою пропагування зменшення кількості використання поліетиленових пакетів. З метою отримання більш детальної та активльної інформації на рахунок проекту слідкуйте за нашою сторінкою у мережі Facebook: Фундація молодіжних ініціатив.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису