Судововишнянська міська рада спільно з КП "Моє місто" та поліцією активно працють над ліквідацією стихійних сміттєзвалищ у громаді

28 вересня з ініціативи депутата Івана Воїнського та Судововишнянської міської ради комунальним підприємством "Моє місто" (дир. Андрій Івашко) проводяться роботи з ліквідації стихійного сміттєзвалища поблизу ГРК "Міраж".

Результати конкурсу на посаду керівника  Довгомостиського навчально-виховного комплексу "загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад"

Згідно з Протоколом №1 від 03.06.2021 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади посади директора   Довгомостиського навчально-виховного комплексу "загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" було погоджено перелік осіб допущених до участі у Конкурсі.

22 червня 2021 року у c.Дмитровичі відбулося перепоховання останків 32 воїнів радянської Червоної армії, які загинули у Другій світовій війні.

22 червня 2021 року, у День скорботи і вшанування жертв війни у с. Дмитровичі Судововишнянської ТГ за ініціативи ГО "Пам'ять" та громади села Дмитровичі відбулося перепоховання останків 32 воїнів радянської Червоної армії, які загинули у Другій світовій війні.